افتتاح شعبه دوم شرکت داده کاو 21

آموزش برنامه نویسی

از نظر ما یکی از سخت ترین و پرزحمت ترین کارها در دنیا میباشد که در ایران متاسفانه به صورت کاملا سطحی به آن نگاه میشود. در کشورهای پیشرفته کودکان از 12 سالگی وارد کلاسهای تخصصی آموزشی میشوند و بعداز 8 سال که حداقل 6 سال آن فقط روی مباحث پایه ای کار میشود آموزش می بینند، می توانند عنوان « برنامه نویس » را به خود اختصاص می دهند.تازه بعداز این 8 سال به عنوان برنامه نویس بی تجربه شناخته می شوند و باید حداقل 10 سال کار ممتد زیر نظر متخصصین با تجربه انجام می دهند تا به عنوان برنامه نویسی حرفه ای شناخته شوند.

آموزش برنامه نویسی در ایران دارای معضلات فراوان می باشد که برای همین است که برنامه نویسی حرفه ای در ایران بسیار کم است و سرعت پیشرفت این علم نیز پایین می باشد. چند نمونه از اشکالات اموزش را عنوان می کنیم :

1-متاسفانه برنامه نویسان حرفه ای در ایران بدلیل درآمد کم در زمینه آموزش به سمت آن نمی روند و کسانی که آموزش می دهند عمدتا کسانی هستند که شغل آنها فقط آموزش است و کار اجرایی بسیار کمی کرده اند، برای همین از تخصص و تجربه کافی برای راهنمایی کارآموز و آموزش او در سطح بالا برخوردار نیستند.

2- متاسفانه در ایران در زمینه برنامه نویسی پایه ای تاکید بسیار کمی شده است و بیشتر آموزشگاه ها به صورت تک زبان ،زبان برنامه نویسی خاصی را بدون اینکه ببینند دانشجو آیا پایه وارد شدن به این سطح را دارد؟ آموزش می دهند و دانشجو فقط همان چیزهایی که استاد گفته را می تواند انجام دهد و برنامه ای که قبلا مشابه آن را ندیده نمی تواند بنویسد ، در صورتی که برنامه نویسی یک سیکل بلند مدت دارد که بیشتر آن روی مباحث پایه ای تاکید دارد . چون کارآموز باید بعداز آموزش خودش بتواند یادگیری را ادامه دهد.

3-متاسفانه کلاس های برنامه نویسی عمدتا بصورت تئوری و با تعداد زیاد شاگرد انجام می گیرد که هر دو این روش ها غلط می باشند.اولاً دانشجو باید کدی را که آموزش می بیند همان لحظه پیاده سازی کند تا ایرادهای آن را در کار ببیند .دوماً تعداد زیاد دانشجو ایراد بزرگ دیگری است که استاد نمی تواند بصورت خاص سوالات دانشجویان را جواب دهد و درست راهنمایی کند.

4- نحوه ی آموزش برنامه نویسی در ایران متاسفانه به صورت کد محور می باشد. یعنی استاد کد خاصی را تحلیل می کند و دانشجویان باید از روی آن بنویسند و استاد نیز سوال مشابهی می دهد. در صورتی که برنامه نویسی یک چاه بدون عمق می باشد و هیچکس نمی تواند بگوید همه ی آن را بلد است و یک سوال ممکن است به روشهای متفاوت حل گردد. برای همین باید از ذهن دانشجویان استفاده کرد و خودشان برنامه را پیاده سازی کنند و استاد فقط مسئول نشان دادن راه و رفع اشکال میباشد.

آموزش درآکادمی برنامه نویسی داده کاو 21 بصورت کلاسهای کاملا تخصصی زیر نظر برترین برنامه نویسان کشور برگزار می گردد که خودشان در حیطه ی تخصصی شان تجربه بسیار بالایی در زمینه ی پروژه های اجرایی برنامه نویسی دارند و به این دلیل که خودشان این مسیر را طی نمودند ، می توانند در طی تمامی راه کارآموز را راهنمایی کرده و او را در راه موفقیت همراهی کنند.

آموزش در این مجموعه بصورت جامع می باشد . دانشجو می تواند سبک خود را انتخاب کند یعنی یا web application یا win application. بعد از انتخاب سبک یک دوره چندین زبان برنامه نویسی بصورت پلکانی که یک زبان بعنوان پیش نیاز زبان دیگر می باشد، آموزش داده می شود. این سبک در آموزش بالاترین متد پلکانی آموزش در دنیا می باشد که کاملا تضمینی است و دانشجو پس از فارغ التحصیل شدن یک برنامه نویس سطح بالا می گردد.

کلاسهای آکادمی برنامه نویسی داده کاو21 حداکثر 4 نفره می باشد تا استاد بتواند روی شاگردان تسلط داشته باشد.

نکته: قبل از برگزاری کلاسها یک جلسه مشاوره رایگان به دانشجو داده می شود تا کلیه ی مسیر برای برنامه نویس شدن به طور کامل توضیح داده شود.